Forbruger

Banner_groen_99x32

Sundhed

Fiskepålæg – en del af din sunde livsstil

Fisk er en meget væsentlig kilde til en sund livsstil og et godt helbred. Og mange af de gode næringsstoffer følger heldigvis med ind i vores dåser og tuber. Derfor kan du naturligvis medregne dem i dine 350 g fisk om ugen. 

Amandas produkter er smagfulde, lette at servere – og passer perfekt ind i en varieret kost og en sund livsstil.

Produkterne er bl.a. kilde til protein og indeholder umættede fedtsyrer. Protein er kroppens byggesten, de mætter godt, og de umættede fedtsyrer er med til at bevare et sundt hjerte-karsystem – og derfor et godt helbred. Livet igennem.

Udover næringsindholdet i produkterne passer deres smag og konsistens også rigtig godt sammen med sprøde grønsager, kerner, nødder, olie og grove kulhydrater. Det gør dem til et oplagt valg i en lækker poke bowl:

Poke Bowls er én af tidens helt store madrends. Poke Bowls stammer oprindeligt fra Hawaii og er en skål med farverig, sund og nærende mad, snittet og skåret ud så det er lige til at spise. Traditionelt blev poke bowls serveret med rå fisk i tern, men i dag bruges salater, tilbehør og topping af alle slags.

Vi tror, poke bowls er kommet for at blive. Simpelthen, fordi de er så lækre og lette at sammensætte. Og, fordi de er en fantastisk måde at bruge f.eks. grøntsagsrester på, så du undgår madspild.

Prøv med makrel i tomat eller luksusrogn fra Amanda som nemme og smagfulde proteinholdige toppings til de lækre, farverige og sprøde poke bowls. Tilsæt dine favoritter af grønsager, frugt, nudler, ris, bønner – hvad du end kan lide og har ved hånden. Top med lidt dressing; så har du din næste lækre poke bowl.