Forbruger

Banner_groen_99x32

Asiatisk-inspireret salat med makrel

Antal personer: 

10

Ingredienser:

  • 1000 g Dronningen makrel i tomatsauce
  • 500 g edamamebønner
  • 3 stk rød hjertesalat
  • 2 stk spidskål
  • 6 gulerødder
  • 10 forårsløg
  • Frisk rød chili
  • Frisk koriander
  • Olivenolie, soja, limesaft
  • 5 stk avocado
  • 10 spsk sesamfrø

Fremgangsmåde:

  • Makrel i tomatsauce hældes ud i en si og drænes. Edamamebønnerne overhældes med kogende vand, står et minuts tid, drænes og afkøles.
  • Hjertesalaten og spidskål skylles, tørres og snittes fint. Gulerødderne skrælles og snittes i tændstiktynde stave. Forårsløg og chili renses og snittes fint.
  • Korianderbladene nippes. Salaten vendes forsigtigt med edamamebønnerne, lidt olivenolie, soja samt limesaft og krydres med salt og peber.
  • Avocadoerne halveres, dryppes med limesaft og skæres på langs i fine tynde skiver.
  • Salaten lægges på tallerkener. Fordel store stykker makrel på salaten, garnér med de halve snittede avocadoer og drys med sesamfrø.