Forbruger

Banner_groen_99x32

Brands

Vores tre brands, Amanda, Glyngøre og Dronningen favner alles gode smag med hvert deres favorable særpræg. Produkterne gør det let at servere et varieret udvalg af delikat og lækkert fiskepålæg, som altid er populært på både frokost- og middagsborde.

Amanda

Amanda er Danmarks klassiske brand for fiskepålæg, der i mere end 100 år har været frokostbordets favorit: Det er den gode, velkendte Amanda-kvalitet, forfinet gennem generationers utrættelige arbejde for ypperlig smag. Og som med tilstræbt bæredygtige, delikate produkter er køkkenpersonalets nemme og populære løsning til både kantiner og frokoststuer.

Sortimentet omfatter forskellige typer rogn og fiskefrikadeller.

Glyngøre

Glyngøre er vores garant for den ultimative kvalitet til den kræsne smag. I mere end 80 år har Glyngøre udviklet udsøgte fiskeprodukter; lette at håndtere og med kompromisløs, god smag. Glyngøre er udgangspunktet for den smagfulde frokost til kvalitetsbevidste gæster i både kantiner og frokoststuer.

Sortimentet består af ypperlige tunprodukter i flere varianter til enhver lejlighed.

Dronningen

Dronningen, opkaldt efter Danmarks Dronning Alexandrine, har siden 1933 udviklet specialiteter indenfor velsmagende fiskepålæg; lette at håndtere og kendt for sin fine kvalitet. Det populære sortiment er baseret på friske råvarer og historiske recepter; tilpasset nutidens smag. Populært på frokostbordet i kantiner og frokoststuer.

Sortimentet omfatter makrel i tomat i forskellige varianter.