Du behøver ikke bruge tid på at opfinde den dybe frokosttallerken hver dag. Vi gør det for dig. Tjek vores opskrifter og madpakkeinspiration – og tilsæt så et let drys sundhed. Så er du godt på vej.
Fisk og skaldyr er velsmagende råvarer, som er kilde til både protein, Omega-3 fedtsyrer og flere forskellige vitaminer; men særligt vitamin A, D og B12. A-vitamin er bl.a. vigtigt for synet, immunforsvaret og børns vækst, mens vitamin D bidrager til normal muskelfunktion og letter optagelsen af kalcium. B12-vitamin er bl.a. vigtigt for nervesystemet og dannelsen af røde blodlegemer.
Råvarer fyldt med mineraler
Fisk og skaldyr er råvarer, der indeholder Omega-3 fedtsyrer og væsentlige mineraler som jod og selen. Omega-3 fedtsyrer indgår i mange kropslige processer, hjælper til dannelsen af nye celler, virker stabiliserede på hjerterytme og blodtryk og modvirker inflammation.
Jod er blandt andet væsentligt for stofskiftet, mens selen kan virke som en antioxidant, styrker immunforsvaret og gavner fertiliteten hos mænd.