Peberkippers med karamelliserede løg og citronsmør
Fremgangsmåde:
- Pisk det bløde smør med en håndmikser, indtil det bliver let og luftigt, ca. 2-3 min. Tilsæt fintreven citronskal og citronsaft lidt ad gangen og pisk igen til du opnår ønsket smag og konsistens.
- Varm olien op i en stor pande ved medium varme. Tilsæt de skivede løg og rør godt rundt, så de er jævnt fordelt i panden. Steg løgene i 10min og tilsæt så farinen. Rør godt rundt til farinen er opløst og steg videre(under omrøring) i yderligere 10-20 min til løgene er blevet gyldne og karamelliserede. Smag til med salt og peber. Du kan undlade farinen, hvis du ikke ønsker løgene for søde.
- Dræn peberkippers for olie.
- Smør hver af de 4 skiver rugbrød med citronsmør og top godt med de karamelliserede løg. Anret peberkippers ovenpå løgene og pynt med feldsalat eller anden grønt. Velbekomme!