Forbruger

Banner_groen_99x32

Åben sandwich med fiskefrikadelle på avocado

Antal personer: 

10

Ingredienser:

  • 10 Amanda Frederikshavner MSC fiskefrikadeller
  • 10 skiver groft landbrød
  • 50 g smør
  • 10 spsk mayonnaise
  • 1 crisp salat
  • 3 stk avocado
  • 0,5 agurk
  • 1 gulerod
  • 1 bdt kruspersille
  • 1 citron
  • 1 spsk olivenolie
  • Groft salt og sort peber

Fremgangsmåde:

  • Varm fiskefrikadellerne i en bradepande i ovnen, som anvist på emballagen.
  • Smør brødskiverne let på begge sider med smør og steg dem gyldne ved middel varme på en pande.
  • Skyl, tør og riv Crisp salaten i mindre stykker. Del avocadoerne, skær ud i tynde skiver og dryp med saften fra en halv citron.
  • Skræl gulerod og agurk og skræl videre med tyndskræller til fine, tynde bånd. Bland gulerods- og agurkestrimlerne med kruspersille, citronsaft, dryp af olivenolie og salt og peber.
  • Anret de åbne sandwich med mayonnaise på det stegte brød, herefter crisp salat, avocadoskiver, halverede fiskefrikadeller og marinerede strimler på toppen.