Fiskefrikadeller med kålsalat
Antal personer:
10
Ingredienser:
- 30 Amanda MSC fiskefrikadeller
- 750 g fintsnittet rødkål
- 750 g fintsnittet hvidkål
- 500 g fintsnittet grønkål
- 150 g finthakkede tørrede tranebær
- 150 g ristede solsikkekerner
- 10 skiver ristet fuldkornsrugbrød (10 x 45g)
Dressing
- 3 dl creme fraiche 9 %
- 150 g mayonnaise
- 0,5 dl æblecidereddike
- 0,5 dl honning
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag til med surt, sødt og salt.
- Vend den snittede kål i dressingen og tilsæt hakkede tranebær og ristede solsikkekerner.
- Lunfiskefrikadellerne i ovnen og rist rugbrødet.
- Anret salaten på en aflang tallerken med de lune fiskefrikadeller og ristet rugbrød. Server evt. smør til brødet.