Gå til indholdet
Forbruger
Foodservice
International
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Menu
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Menu
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Menu
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
Asiatisk suppe med tun og æg
Antal personer:
10
Ingredienser:
1000
g
Glyngøre Tongol tun i vand
750
g
somen nudler
10
stk.
æg
500
g
spinat
10
stk.
forårsløg
250
g
ærtespirer
2
stk.
frisk rød chili
2
liter
god bouillion
Fremgangsmåde:
Dræn tunen for vand i en si.
Kog nudlerne som anvist på pakken.
Kog æggene til knap hårdkogt; ca. 7-9 minutter alt efter størrelse.
Anret den skyllede og tørrede spinat i bunden af skåle og læg herefter nudler, tun, ærtespirer, fintsnittet forårsløg og chili samt halverede æg ovenpå.
Top med varm bouillon og server straks.