Gå til indholdet
Forbruger
Foodservice
International
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Menu
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Menu
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Menu
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
Djævleæg med rødebedecreme og marinerede sildebidder
Antal personer:
10
Ingredienser:
20
stk
marinerede sildebidder
10
stk
hårdkogte æg
2,5
bakke
karse
4
dl
creme fraiche 38 %
4
dl
fintskårne tern af syltet rødbede
Havsalt
Fremgangsmåde:
Kog æggene hårde og læg dem i iskoldt vand; pil, halvér og fjern æggeblommerne som smuldres.
Rør creme fraiche med rødbedetern og smag rødbedecremen til med havsalt.
Anret de halve æg med rødbedecreme og sildebidder og top med smuldret æggeblomme og karse.