Forbruger

Banner_groen_99x32

Frokostwrap med tun og spinat

Antal personer: 

10

Ingredienser:

  • 1000 g Skipjack tun i olie
  • 10 store hvedetortillas
  • 15 spsk mayonnaise
  • 500 g babyspinat
  • 5 gulerødder
  • 2,5 avocado
  • 1,5 agurk
  • 2,5 bdt brøndkarse
  • Salt
  • Peber
  • Tørret chili

Fremgangsmåde:

  • Dræn tun grundigt for olie. Smør hvedetortillas med mayonnaise. Skyl spinaten, tør grundigt og fordel på hvedetortillas sammen med fintsnittet gulerod, avocado, agurk i mindre stykker og brøndkarse.
  • Fordel tunen i store flotte stykker ovenpå grøntsagerne. Krydr med salt, peber og tørret chili.
  • Wrappen kan rulles sammen og spises traditionelt eller alternativt spises som en ’open wrap’ med kniv og gaffel.