Forbruger

Banner_groen_99x32

Salade Nicoise med revet æg

Antal personer: 

10

Ingredienser:

  • 1000 g Glyngøre Skipjack tun i vand
  • 750 g haricot verts 
  • 5 æg
  • 5 små hjertesalat 
  • 375 g majs
  • 2 rødløg
  • 500 g cherrytomater
  • 375 g kalamata oliven 
  • Olivenolie og vineddike 
  • Sennep, sukker, salt og peber 

Fremgangsmåde:

  • Dræn tunen.
  • Kog haricot verts hurtigt op i en gryde, dræn og afkøl. 
  • Kog æggene til næsten hårdkogte, ca.7-9 minutter alt efter størrelse. Afkøl æggene og pil og hak dem helt fint. 
  • Skyl, tør og snit hjertesalaten. Bland salaten med de øvrige ingredienser – tun, haricot verts, æg, majs, fintsnittet rødløg, oliven og halverede cherrytomater. 
  • Rør en simpel vinaigrette af 2/3 dele olie og 1/3 eddike, lidt sennep, en knivspids sukker og lidt salt og peber. Dryp vinaigretten gavmildt over salaten.