Forbruger

Banner_groen_99x32

Tun i spicy tacos

Antal personer: 

10

Ingredienser:

  • 400 g Glyngøre Skipjack Tun i vand (drænet vægt) 
  • 30 tacoskaller
  • 2 crisp-salathoved
  • 3 avocado
  • 30 sherrytomater
  • 400 g majs
  • 3 dl creme fraiche 18%
  • 3 dl tacosauce
  • Jalapenos efter behov 
  • Salt og peber 
  • Hakket frisk chili efter behag 

Fremgangsmåde:

  • Dræn tunen for vand.  
  • Varm tacoskallerne i ovnen ved 200 grader i 3-4 minutter.  
  • Skyl og tør salaten og riv den i mindre stykker. Fjern stenen fra avocadoerne og skær kødet i tern. Skyl tomaterne og skær også dem i tern. Dræn majskernerne drænes i en si.  
  • Fyld tacoskallerne med skiftevis grønt, tun, creme fraiche og tacosauce. Krydres med salt, peber og hakket frisk chili efter behag.  
  • Serveres og nydes straks herefter. TIP: Du kan bruge både tun i olie og tun i vand til denne opskrift.