Forbruger

Banner_groen_99x32

Rogn med grønkål og granatæble

Antal personer: 

4

Ingredienser:

  • 3 ds. Amanda Luksusrogn
  • Smør til stegning
  • 100 g hakket grønkål
  • 2 dl piskefløde
  • Salt og peber
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 1 citron
  • 1 granatæble
  • Frisk brøndkarse

Fremgangsmåde:

  • Skær rognen ud i 12 skiver og steg dem gyldne i smør på panden.
  • Snit grønkålen fint, tør den og kog kålen op med fløden i en kasserolle. Lad det simre i 8-10 minutter og smag til med salt og peber.
  • Granatæblekernerne pilles ud af æblet. Dette gøres lettest, hvis du banker alle sider af æblet mod en bordplade, inden du skærer æblet ud i både. Herfra kan du tage kernerne ud. Renses dem for hvide hinder.
  • Anret den gyldenstegte, lune rogn på rugbrødsskiverne. Top med lun stuvet grønkål, masser af friske granatæblekerner, lidt brøndkarse og friskpresset citronsaft henover. Læg gerne et par citronbåde ved.