Bagel med pulled laksecreme

Antal personer: 

Ingredienser:

  • 4 bagels
  • 1 agurk
  • 1 ds. Amanda Pulled Laks
  • 200 g flødeost, stuetemperatur
  • 1 lille rødløg
  • 3 tsk. kapers
  • 1 bdt. dild
  • 1/2 øko citron, saften fra denne
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Hak rødløg og dild fint. Dræn kapers og pres saft af citronen.
  • Hæld pulled laks og flødeost i en skål. Mos godt sammen.
  • Tilsæt rødløg, kapers, dild og citronsaft. Smag til med salt og peber.
  • Skær agurken i fine, lange skiver med en kartoffelskræller. Lun bagels i ovnen og skær dem over.
  • Fordel agurkeskiverne på de underste, lune bagelskiver. Fordel cremen på agurkeskiverne og luk laksebagelsene med de øverste lune bagelskiver. Servér straks.
  • TIP: Du kan vaske citronen og rive skallen fint og tilsmage cremen yderligere for en mere aromatisk smag.