Cæsarsalat med stegt torskelever

Antal personer: 

4

Ingredienser:

  • 2 ds Amanda røget torskelever, stegt
  • 4 stk hjertesalat
  • 100 g parmesanflager
  • 4 skiver lyst brød i tern
  • Olivenolie

Cæsardressing

  • 3 stk æggeblommer
  • 75 g parmesan, fintrevet
  • 1 fed hvidløg, fintrevet
  • 1 tsk Dijon sennep
  • 4 stk ansjosfileter
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 dl olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 225°C. Læg bagepapir på en bageplade. Vend de udskårne brødtern i olivenolie og bag dem gyldne og sprøde i ovnen i ca. 8 minutter.
  • Alle dressing-ingredienser, undtagen olivenolie, blendes til en jævn og cremet blanding. Tilsæt herefter olien imens der stadig blendes og stop, når du har den ønskede konsistens. Smag dressingen til med salt og peber.
  • Steg torskeleveren på en middelvarm pande. Pluk hjertesalaten groft.
  • Anret Cæsar-salaten i 4 skåle, fordel brødcroutoner, stegt torskelever og parmesanflager ovenpå.
  • Velbekomme …