Chili con la caballa
Antal personer:
4
Ingredienser:
- 4 ds Amanda makrel i tomat (4x125 g)
- 100 g finthakket løg
- 2 fed finthakket hvidløg
- 1 stk rød peberfrugt, skåret i små tern
- 1 stk rød chili, finthakket (uden kerner)
- 1 ds majs
- 1 ds kidneybønner
- 1 ds hakkede tomater
- 1 tsk paprika
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 spsk kakao
- Salt
- Peber
- Olivenolie til stegning
Tilbehør og pynt
- Ris
- Frisk koriander
- Creme fraiche
- Chiliflager
Fremgangsmåde:
- Varm en gryde op til middel varme, tilsæt olivenolie og steg løg og peberfrugter i 5 minutter. Tilsæt hvidløg og chili og steg i yderligere 1 minut. Tilsæt alle krydderier, vend det grundigt rundt og tilsæt herefter hakkede tomater, majs og kidneybønner.
- Lad simre i ca. 10 minutter. Tilsæt makrellen og lad simre igen i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
- Server Chili con la Caballa med ris og top med creme fraiche, frisk koriander og evt. chiliflager. Velbekomme …