Grillet rognburger med grønne asparges
Fremgangsmåde:
- Fjern geléen fra rognen, som duppes tør med et stykke køkkenrulle. Skær rognen i 6 skiver.
- Rør cremefraichen med mayonnaise. Tilsæt små tern af radiser og fintskårne krydderurter (gem lidt dildkviste til anretning). Smag til med salt, peber og saften fra den ene citron.
- Skær bunden af salaten, som deles, skylles og slynges tør. Skyl og knæk bunden af aspargsene. Dup dem tørre. Skær den ene citron i 4 stykker, halve eller i både.
- Pensl skiverne af rogn med smeltet smør. Drys skiverne med lidt salt. Grill citronstykker, asparges og luksusrogn.
- Lun burgerbollerne, som anrettes med hjertesalat, asparges, cremefraiche-krydderurte-dressing, luksusrogn og dildkviste - server hertil grillet citron. Velbekomme...