Forbruger

Banner_groen_99x32

Grillet rognburger med grønne asparges

Antal personer: 

Ingredienser:

  • 2 ds Rogn (2 x 200 g) 
  • d dl cremefraiche 18 % 
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 bundt radiser, skåret i små tern
  • 1 bundt dild
  • 1 bundt purløg
  • 1 lille bundt kruspersille
  • Salt
  • Peber
  • 2 stk citroner
  • 1 stk hjertesalat
  • 12 stk grønne asparges
  • 100 gram smør
  • 4 stk bløde burgerboller

Fremgangsmåde:

  • Fjern geléen fra rognen, som duppes tør med et stykke køkkenrulle. Skær rognen i 6 skiver. 
  • Rør cremefraichen med mayonnaise. Tilsæt små tern af radiser og fintskårne krydderurter (gem lidt dildkviste til anretning). Smag til med salt, peber og saften fra den ene citron. 
  • Skær bunden af salaten, som deles, skylles og slynges tør. Skyl og knæk bunden af aspargsene. Dup dem tørre. Skær den ene citron i 4 stykker, halve eller i både. 
  • Pensl skiverne af rogn med smeltet smør. Drys skiverne med lidt salt. Grill citronstykker, asparges og luksusrogn. 
  • Lun burgerbollerne, som anrettes med hjertesalat, asparges, cremefraiche-krydderurte-dressing, luksusrogn og dildkviste - server hertil grillet citron.  
    Velbekomme...