Hjemmerørt makrelsalat med grønt

Antal personer: 

4

Ingredienser:

  • 2 ds. Amanda Makrel i økologisk tomatsauce
  • 4 spsk. flødeost
  • 1 grøn peberfrugt i små tern
  • 1 bdt. brøndkarse
  • 1/2-1 agurk
  • 1 øko citron
  • 4 skiver groft rugbrød

Fremgangsmåde:

  • Tag makrelstykkerne op af dåsen med en gaffel. Gem lidt af tomatsaucen til at justere konsistensen af makrelsalaten.   
  • Rør makrel forsigtigt med flødeost og smag til med salt og peber. Rør evt. lidt ekstra af den økologiske tomatsauce i din makrelsalat.
  • Pynt rugbrødsskiverne med skiver af agurk. Fordel makrelsalaten ovenpå og pynt med tern af grøn peber og brøndkarse.
  • Slut af med at dryppe med lidt citronsaft og pynt evt. yderligere med en skive citron.
  • Velbekomme!