Gå til indholdet
Forbruger
Foodservice
International
Facebook
Instagram
BRANDS
PRODUKTER
INSPIRATION
NYHEDER
Menu
BRANDS
PRODUKTER
INSPIRATION
NYHEDER
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Menu
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Menu
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
Opskrifter
Madpakken
Sundhed
Opskrifter
Madpakken
Sundhed
Knækbrød med hytteost, krydderurter og smørbar makrelkræs
Antal personer:
Ingredienser:
4
stk.
groft knækbrød
200
g
hytteost
1
tube
Amanda smørbar makrelkræs
1
håndfuld
friskhakket dild
1
lille håndfuld
friskhakket karse
2-3
spsk.
frisk, fintsnittet rødkål
- eller anden kål
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Snit rødkålen fint og læg den til side.
Hak dild og karse groft til en krydderurtesalat.
Smør et generøst lag hytteost på hver skive knækbrød.
Fordel rødkålen ovenpå hytteosten.
Drys krydderurtesalaten henover rødkålen.
Top med en flot stribe Smørbar Makrelkræs.
Krydr evt. med salt og peber og servér straks.