Knækbrød med hytteost, krydderurter og smørbar makrelkræs

Antal personer: 

Ingredienser:

  • 4 stk. groft knækbrød
  • 200 g hytteost
  • 1 tube Amanda smørbar makrelkræs
  • 1 håndfuld friskhakket dild
  • 1 lille håndfuld friskhakket karse
  • 2-3 spsk. frisk, fintsnittet rødkål - eller anden kål
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Snit rødkålen fint og læg den til side.
  • Hak dild og karse groft til en krydderurtesalat.
  • Smør et generøst lag hytteost på hver skive knækbrød.
  • Fordel rødkålen ovenpå hytteosten.
  • Drys krydderurtesalaten henover rødkålen.
  • Top med en flot stribe Smørbar Makrelkræs.
  • Krydr evt. med salt og peber og servér straks.