Makrel i tomat med salsa og nachos
Antal personer:
Ingredienser:
- 3 ds. Amanda makrelfilet i tomat - vælg økologisk eller klassisk variant
- 2 modne avocadoer i små tern
- 2 tomater i små tern
- 2 fintskårne forårsløg
- 2 fintskårne stilke bladselleri
- Lidt friskpresset citronsaft
- 2 limefrugter
- Salt og peber
- 200 g nachos
- Evt. frisk koriander
- Evt. 1 finthakket, rød chili
Fremgangsmåde:
- Avocado, tomater, forårsløg, selleri og chili (hvis du bruger), blandes i en skål.
- Smag til med limesaft, salt og peber. Rør forsigtigt rundt, så avocadoen ikke moser for meget. Sæt salsaen til side.
- Hæld makrellen i en skål, og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
- Fordel den tilsmagte makrel på 4 tallerkener.
- Spoon salsaen pænt ovenpå makrellen og pynt med nachos og evt. frisk koriander.