Makrel i tomat med salsa og nachos

Antal personer: 

Ingredienser:

  • 3 ds. Amanda makrelfilet i tomat - vælg økologisk eller klassisk variant
  • 2 modne avocadoer i små tern
  • 2 tomater i små tern
  • 2 fintskårne forårsløg
  • 2 fintskårne stilke bladselleri
  • Lidt friskpresset citronsaft
  • 2 limefrugter
  • Salt og peber
  • 200 g nachos
  • Evt. frisk koriander
  • Evt. 1 finthakket, rød chili

Fremgangsmåde:

  • Avocado, tomater, forårsløg, selleri og chili (hvis du bruger), blandes i en skål.
  • Smag til med limesaft, salt og peber. Rør forsigtigt rundt, så avocadoen ikke moser for meget. Sæt salsaen til side.
  • Hæld makrellen i en skål, og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
  • Fordel den tilsmagte makrel på 4 tallerkener.
  • Spoon salsaen pænt ovenpå makrellen og pynt med nachos og evt. frisk koriander.