2dsAmanda makrelfilet i økologisk tomatsauce (2 x 125 g)
12stksmå nye kartofler
1spsksalt
1stksalatløg
1bundtpurløg
4skiverrugbrød
2spskmayonnaise
4stkæg
Fremgangsmåde:
Skrub de nye kartofler rene. Kom dem i en gryde og hæld kogende vand over. Tilsæt en spiseskefuld salt. Læg låg på gryden og kog kartoflerne i 7 minutter. Lad herefter kartoflerne trække i 7 minutter.
Skær 4 fine ringe af salatløget, som lige nøjagtigt kan rumme en æggeblomme. Resten af salatløget og purløg hakkes og skæres meget fint.
Smør rugbrødsskiverne med mayonnaise.
Anret de smurte rugbrødsskiver med kvarte kogte kartofler og makrelfileter i midten. Top med løgringe og æggeblommer. Drys kartoffelmadderne med finthakket løg og purløg. Velbekomme...