Forbruger

Banner_groen_99x32

Ristet brød med makrel, avocado og æg

Antal personer: 

4

Ingredienser:

  • 2 ds Amanda Makrelkræs i økologisk tomatsauce
  • 2 stk æg
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 2 stk modne avocado
  • Lidt citronsaft
  • Salt
  • Peber
  • Friske urter

Fremgangsmåde:

  • Æggene koges hårdkogte, ca. 8 minutter i spilkogende vand, afkøles, pilles og skæres i kvarte. 
  • De 4 skiver brød ristes. 
  • Avocadoer halveres, stenene fjernes, indholdet moses let med lidt citronsaft og fordeles på brødskiverne. 
     
  • Makrelkræs fordeles ligeledes i skefulde rundt om på brødet, sammen med to kvarte æg på hver. 
  • Krydres med salt og peber og toppes med lidt friske blandede urter, eksempelvis dild, timian, kørvel, persille purløg.