Forbruger

Banner_groen_99x32

Røget torskerognssalat med purløg

Antal personer: 

4

Ingredienser:

  • 400 g Amanda Røget Torskerogn
  • 4 spsk cremefraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • Frisk purløg
  • Salt
  • Peber
  • 200 g ærter (friskbælgede eller ekstrafine fra frost) 
  • 4 skiver surdejsbrød
  • olivenolie
  • 1 bundt radiser
  • 1 bundt ærteskud 

Fremgangsmåde:

  • Røget torskerogn moses med en gaffel og røres sammen med creme fraiche, mayonnaise og finthakket purløg. Smages til med salt og peber.  
  • Ærterne bælges og skylles eller varmes op fra frost i kogende vand og afkøles igen. Størstedelen røres i torskerognen og en lille portion gemmes til anretning.  
  • Skiverne af surdejsbrød pensles med olivenolie og ristes sprøde på en pande, gerne en grillpande.  
  • Server torskerognssalat på lunt ristet brød med ærteskud, ærter og fine skiver af radiser.