Gå til indholdet
Forbruger
Foodservice
International
Facebook
Instagram
BRANDS
PRODUKTER
INSPIRATION
NYHEDER
Menu
BRANDS
PRODUKTER
INSPIRATION
NYHEDER
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Menu
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Menu
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
Opskrifter
Madpakken
Sundhed
Opskrifter
Madpakken
Sundhed
Rugbrødssandwich med rogn, rucola og pesto
Antal personer:
4
Ingredienser:
2
ds
Amanda Frokostrogn eller Amanda Luksusrogn
1
stort bundt
frisk basilikum
30
g
parmesanost, i mindre stykker
30
g
ristede pinjekerner
3
spsk
olivenolie
Salt
Peber
8
skiver
groft rugbrød
Rucolasalat, skyllet og tørret
Fremgangsmåde:
Torskerogn tages ud af dåserne og skæres i 8 skiver.
Basilikum, parmesanost, ristede pinjekerner, olivenolie samt lidt salt og peber blendes grundigt.
Rugbrødssandwich samles med pesto på indersiden af hver skive, rucola og to skiver torskerogn i hver.