Sildedog med marinerede sild og sennepscreme
Antal personer:
4
Ingredienser:
- 1-2 glas Amanda Marinerede sild i bidder
- 2 rødløg
- 2 dl vand
- 2 dl sukker
- 2 dl eddike
- Lidt peberkorn og laurbærblade, kan udelades, men giver god smag
- 2 store løg
- Salt og peber
- 2 dl hvedemel
- Olie til stegning
- 4 tsk. grov sennep
- 2 dl. mayonnaise
- 4 hotdogbrød, brioche
- Lidt karse til pynt
Fremgangsmåde:
- Pil rødløgene og skær i tynde ringe. Læg dem i en skål.
- Kog en syltelage op af eddike, vand og sukker og hæld den over rødløgene. Tilføj peberkorn og laurbærblade.
- Pilløgene og skær i tynde ringe.
- Hældmelet på en tallerken og krydr med salt og peber.
- Vend løgringene i melet og fritér løgringene i 1-2 min. på en pande med rigeligt olie, til de er gyldne. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.
- Bland sennep, mayonnaise samt salt og peber i en skål.
- Varm hotdogbrødene i ovnen i ca. 3-4 min. ved 180 g varmluft eller 200 g almindelig ovn.
- Anret afdryppede, marinerede sild i hotdogbrødene og top med syltede rødløg, friterede løg, sennepscreme og karse.
- Velbekomme!