Forbruger

Banner_groen_99x32

Smørrebrød med kippers på æggesalat

Antal personer: 

4

Ingredienser:

  • 2 ds Elvira Kippers i olie
  • 4 skiver groft rugbrød
  • Smør til stegning
  • 4-8 blade hjertesalat
  • 1 stk rødløg

Æggesalat

  • 2 stk æg
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 spsk creme fraiche 18%
  • 100 g kapers
  • 1 stk æble
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde:

  • Kippers drænes i en si og lægges på et stykke køkkenrulle og dryppes af.  
  • Rugbrødsskiverne steges i smør på panden.  
  • Æggene koges 8-10 minutter alt efter størrelse, afkøles, pilles og hakkes fint. Rør mayonnaise, creme fraiche, salt og peber sammen med æggene. Hak ¾ af kapers, skær æblet ud i fine tern og bland det i æggesalaten.  
  • Skyl og tør hjertesalatblade og læg dem på rugbrødet. Fordel æggesalt herpå, derefter kippers, rødløgsringe, de resterende kapers og masser af frisk dild. Krydr med friskkværnet sort peber.