Smørrebrød med pankopaneret Luksusrogn

Antal personer: 

4

Ingredienser:

  • 300 g (4 gode skiver) Amanda Luksusrogn
  • 4 stk Lollo Bionda salatblad
  • 8 stilke brøndkarse
  • 2 stk avocado
  • 1 stk citron
  • 2 dl mælk
  • 2 dl hvedemel
  • 2 stk æg
  • 2 dl pankorasp
  • Salt
  • Peber
  • Vindruekerneolie
  • Smør
  • 4 skiver rugbrød
  • 4 spsk mayonnaise

Fremgangsmåde:

  • Skyl og slyng salat og brøndkarse rent og tørt.  
  • Skær 10 fine citronbåde og fine skiver af avocado, som dryppes med saften fra to af bådene.  
  • Vend skiverne af Luksusrogn i mælk, mel, sammenpisket æg og pankorasp. Krydr med salt og peber.  
  • Steg rognskiverne i olie og smør på middelvarme til begge sider er gyldne. Øs fedtet op over skiverne, inden de lægges på et stykke fedtsugende papir.  
  • Anret rugbrødet med salat, avocado, Luksusrogn, mayonnaise, brøndkarse og citronbåde.