Spicy torskerognscreme med grove grøntsager

Antal personer: 

4

Ingredienser:

  • 2 ds Amanda Vildtfanget Torskerogn 
  • 4 spsk mayonnaise
  • 4 spsk græsk yoghurt
  • Salt
  • Peber
  • 1-2 tsk tørrede chiliflager (efter smag) 
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 stk fennikel
  • 4 stk gulerødder
  • 1 stk agurk
  • 12 stk radiser

Fremgangsmåde:

  • Torskerognen moses med en gaffel i en skål. Herefter røres mayonnaise, yoghurt, salt og peber i og der smages til med chili. Chili kan naturligvis undlades, hvis torskerognscremen er til børn. 
  • Rugbrødet ristes og skæres ud i mindre stave. 
  • Grøntsagerne skylles, renses og skæres ud i stave / mundrette bidder, som kan dyppes i torskerognscremen.