Forbruger

Banner_groen_99x32

Grov tunsalat med avocado

Antal personer: 

10

Ingredienser:

  • 1000 g Glyngøre tun i vand
  • 3 flutes
  • Olivenolie
  • 10 spsk creme fraiche 18%
  • 10 spsk mayonnaise
  • Salt og peber 
  • 300 g sugarsnaps
  • 5 stk. avocado
  • 3 bundt brøndkarse

Fremgangsmåde:

  • Dræn tunen for vand. 
  • Skær flute ud i fine skiver, som dryppes med olivenolie og bages sprøde i ovnen ved 200 grader i 5-8 minutter. 
  • Creme fraiche og mayonnaise røres sammen og smages til med salt og peber. 
  • Sugarsnaps skylles og snittes på langs. Avocado pilles, stenen fjernes og skæres ud i tern. 
  • Tun, dressing, sugarsnaps og avocado vendes forsigtigt sammen, toppes med frisk brøndkarse og serveres med de sprøde brødskiver.