Gå til indholdet
Forbruger
Foodservice
International
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Menu
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Menu
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Menu
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
Grov tunsalat med avocado
Antal personer:
10
Ingredienser:
1000
g
Glyngøre tun i vand
3
flutes
Olivenolie
10
spsk
creme fraiche 18%
10
spsk
mayonnaise
Salt og peber
300
g
sugarsnaps
5
stk.
avocado
3
bundt
brøndkarse
Fremgangsmåde:
Dræn tunen for vand.
Skær flute ud i fine skiver, som dryppes med olivenolie og bages sprøde i ovnen ved 200 grader i 5-8 minutter.
Creme fraiche og mayonnaise røres sammen og smages til med salt og peber.
Sugarsnaps skylles og snittes på langs. Avocado pilles, stenen fjernes og skæres ud i tern.
Tun, dressing, sugarsnaps og avocado vendes forsigtigt sammen, toppes med frisk brøndkarse og serveres med de sprøde brødskiver.