Gå til indholdet
Forbruger
Foodservice
International
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Menu
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Menu
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Menu
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
Fiskefrikadeller med kålsalat
Antal personer:
10
Ingredienser:
30
Amanda MSC fiskefrikadeller
750
g
fintsnittet rødkål
750
g
fintsnittet hvidkål
500
g
fintsnittet grønkål
150
g
finthakkede tørrede tranebær
150
g
ristede solsikkekerner
10
skiver
ristet fuldkornsrugbrød (10 x 45g)
Dressing
3
dl
creme fraiche 9 %
150
g
mayonnaise
0,5
dl
æblecidereddike
0,5
dl
honning
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag til med surt, sødt og salt.
Vend den snittede kål i dressingen og tilsæt hakkede tranebær og ristede solsikkekerner.
Lunfiskefrikadellerne i ovnen og rist rugbrødet.
Anret salaten på en aflang tallerken med de lune fiskefrikadeller og ristet rugbrød. Server evt. smør til brødet.