Fiskefrikadeller med kålsalat

Antal personer: 

10

Ingredienser:

  • 30 Amanda MSC fiskefrikadeller
  • 750 g fintsnittet rødkål
  • 750 g fintsnittet hvidkål
  • 500 g fintsnittet grønkål
  • 150 g finthakkede tørrede tranebær
  • 150 g ristede solsikkekerner
  • 10 skiver ristet fuldkornsrugbrød (10 x 45g)

Dressing

  • 3 dl creme fraiche 9 %
  • 150 g mayonnaise
  • 0,5 dl æblecidereddike
  • 0,5 dl honning
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag til med surt, sødt og salt.
  • Vend den snittede kål i dressingen og tilsæt hakkede tranebær og ristede solsikkekerner.
  • Lunfiskefrikadellerne i ovnen og rist rugbrødet.
  • Anret salaten på en aflang tallerken med de lune fiskefrikadeller og ristet rugbrød. Server evt. smør til brødet.