Gå til indholdet
Forbruger
Foodservice
International
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Menu
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Menu
Brands
Produkter
Inspiration
Nyheder
Bæredygtighed
Om Amanda
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Menu
BÆREDYGTIGHED
OM AMANDA
Kontakt
Søg
Søg
Close this search box.
Amanda torskerogns-hummus med edamamebønner
Antal personer:
10
Ingredienser:
800
g
Amanda torskerogn
500
g
forkogte, drænede kikærter
2,5
dl
skyr naturel
5
fed
hvidløg
2
tsk
citronsaft
100
g
grønne ærter
4
spsk
tahin
2
tsk
spidskommen
Salt og peber
200
g
edamamebønner
80
stk
rugbrødschips
2
bdt
brøndkarse
Fremgangsmåde:
Blend torskerogn med kikærter, skyr, hvidløg, citronsaft, ærter, tahin og spidskommen. Smag til med salt og peber og rør edamamebønnerne i.
Anret på rugbrødschips og pynt med brøndkarse.