Laksesalat med avocado og agurkestrimler

Antal personer: 

10

Ingredienser:

  • 700 g Premium Hiddenfjord koldrøget vertikalskåret laks
  • 300 g cherrytomater
  • 1 agurk
  • 2 avocado
  • 1 bdt dild
  • 2,5 dl cremefraiche 38%
  • 1 citron
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde:

  • Skræl agurken med en tyndskræller til lange tynde strimler. Halver cherrytomaterne. Skær avocadoen over på midten og lav små kugler eller pæne både. Dryp med lidt citronsaft
  • Bland cremefraichen med grofthakket dild (gem lidt dild til pynt) og smag til med salt og peber og lidt citronsaft. Pisk cremefraichen til den bliver stiv nok til at man kan forme små kugler med 2 teskeer.
  • Anret laksen med de halve cherrytomater, agurkeskrællerne og avokadokuglerne. Pynt med dressingen i små kugler og drys lidt dild over inden serveringen.