Lynstegt pak choi med nudler, tun og avocado

Antal personer: 

10

Ingredienser:

  • 1500 g Skipjack tun i vand
  • Olivenolie
  • 1 kg pak choi
  • Salt, peber
  • 625 g risnudler
  • 5 avocado
  • 10 spsk sorte sesamfrø
  • Løgspirer
  • 6 limefrugter

Fremgangsmåde:

  • Dræn tunen grundigt for vand.
  • Skyl pak choi, skær dem ud i mindre aflange stykker og lynsteg dem på panden i lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og afkøles.
  • Kog risnudlerne som anvist på pakken, dræn og afkøl.
  • Halvér avocadoerne, gnid dem med lidt limesaft fra den ene lime og skær ud på langs i tynde skiver.
  • Anret med pak choi, nudler, tun, avocado og spirer på 10 tallerkener – eller på et stort fad til 10 personer. Pynt med ½ lime pr. person og top med sorte sesamfrø.