Forbruger

Banner_groen_99x32

Middelhavspasta med tunstykker

Antal personer: 

10

Ingredienser:

  • 1500 g Glyngøre Tongol tun i vand 
  • 1000 g pasta
  • 5 stk auberginer
  • Olivenolie
  • 5 stk avocado
  • 10 stk tomater
  • 2 stk rødløg
  • 250 g rucolasalat
  • 250 g kapers
  • Saft af citron
  • Salt/peber

Fremgangsmåde:

  • Dræn tunstykkerne for vand i en si. Kog pastaen som anvist i letsaltet vand. 
  • Skyl auberginerne, skær dem ud i skiver, dryp/pensl med olivenolie, krydr med salt og peber og steg på grill eller pande. 
  • Skyl avocado, tomat og rødløg og skær dem ud i mindre stykker. Skyl og tør rucolasalaten. 
  • Bland salaten med den lune pasta, aubergineskiver, avocado, tomat, rødløg, rucola og kapers. Anret med de flotte, store tunstykker, krydr med salt og peber. Dress salaten med en god olivenolie og friskpresset citronsaft.