Mini fiskefrikadeller med syltede rødløg

Antal personer: 

10

Ingredienser:

  • 40 stk Amanda mini fiskefrikadeller
  • 200 g rørsukker
  • 2,5 dl lys lagereddike
  • 1 spsk sorte peberkorn
  • 400 g rødløg
  • 1 citron
  • 200 g rucolasalat
  • 10 skiver rugbrød
  • 100 g smør
  • Groft salt

Fremgangsmåde:

  • Varm Mini fiskefrikadellerne i bradepande i ovnen efter anvisning på emballagen.
  • Bring rørsukker, lys eddike og sorte peberkorn i kog i en gryde, så sukkeret opløses.
  • Pil og skær rødløgene i tynde både eller halve ringe. Rødløgene tilsættes den kogende lage og koger med i 2-3 minutter uden låg.
  • Tag rødløg op med en hulske til en lufttæt beholder. Kog lagen yderligere 3-5 minutter uden låg og hæld den derefter over rødløgene sammen med friskpresset citronsaft.
  • Lad de syltede rødløg køle af, luk med tætsluttende låg og opbevar i køleskabet indtil servering.
  • De lune fiskefrikadeller serveres med syltede rødløg, groft rugbrød, frisk rucolasalat og smør med groft salt.