Smørrebrød med makrel i tomat og to slags løg

Antal personer: 

10

Ingredienser:

  • 1000 g Dronningen makrelfilet i tomatsauce
  • 10 perleløg
  • Salt
  • 10 skalotteløg
  • 300 g hvedemel
  • Vindruekerneolie
  • 10 tomater
  • 10 skiver rugbrød
  • 10 spsk mayonnaise
  • 5 kviste basilikum

Fremgangsmåde:

  • Pil perleløgene og del dem i "skåle", som pocheres i 10 sekunder i letsaltet, kogende vand.
  • Pil og skær skalotteløg helt fint, del i skiver, vend i mel. Steg løgene gyldne i rigelig vindruekerneolie og læg dem på et stykke fedtsugende papir. Giv herefter løgene et let drys salt.
  • Skær tomaterne i fine skiver.
  • Anret rugbrødet med mayonnaise, tomat, makrelfileter, to slags løg og basilikum.