Kippers i tomat med røræg og rucola

Antal personer: 

Ingredienser:

  • 2 ds. Elvira Kippers i Tomat
  • 8 store æg
  • 4 spsk. sødmælk eller fløde
  • Smør til stegning
  • Salt og peber
  • Frisk purløg
  • 100 g rucola
  • 50 g fintreven parmesan
  • 4 skiver groft brød; evt. flere
  • 2 fed hvidløg
  • 12 cherrytomater

Fremgangsmåde:

  • Skyl og tør tomater, purløg og rucola.
  • Pisk æg og mælk/fløde sammen. Pisk den revne ost i; gem lidt til topping. Krydr med salt og peber.
  • Varm smørret op på en stor pande og hæld æggeblandingen herpå. Lad den stå lidt, så æggene begynder at stivne i bunden. Brug så en spatel til at skabe æggene ind modmidten af panden; det giver dem en ”rørt” konsistens. Forsæt med dette indtil æggene er næsten helt stivnede, men stadig har lidt fugtighed i overfladen.
  • Mens du steger æggene, rister du brødskiverne. Gnid dem med halve hvidløg og fordel dem på tallerkener. Læg rucola på brødskiverne. Fordel kippers ovenpå rucolasalaten.
  • Læg røræg og tomater ved siden af. Drys med lidt reven parmesan og masser af friskklippet purløg. Servér straks. Velbekomme!