Forbruger

Banner_groen_99x32

Makrel i tomat på kartofler med æggeblomme

Antal personer: 

4

Ingredienser:

  • 2 ds Amanda makrelfilet i økologisk tomatsauce (2 x 125 g) 
  • 12 stk små nye kartofler
  • 1 spsk salt
  • 1 stk salatløg
  • 1 bundt purløg
  • 4 skiver rugbrød
  • 2 spsk mayonnaise
  • 4 stk æg

Fremgangsmåde:

  • Skrub de nye kartofler rene. Kom dem i en gryde og hæld kogende vand over. Tilsæt en spiseskefuld salt. Læg låg på gryden og kog kartoflerne i 7 minutter. Lad herefter kartoflerne trække i 7 minutter. 
  • Skær 4 fine ringe af salatløget, som lige nøjagtigt kan rumme en æggeblomme. Resten af salatløget og purløg hakkes og skæres meget fint. 
  • Smør rugbrødsskiverne med mayonnaise. 
  • Anret de smurte rugbrødsskiver med kvarte kogte kartofler og makrelfileter i midten. Top med løgringe og æggeblommer. Drys kartoffelmadderne med finthakket løg og purløg. 
    Velbekomme...