RognKugler med persilledip og grøntsager

Antal personer: 

Ingredienser:

  • 1 ds. Amanda Luksusrogn
  • 1 æg
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 2 spsk. hvedemel
  • Salt og peber
  • 1/2 potte persille
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 1/2 citron (saften af)
  • Agurk, gulerødder, blomkålsbuketter, tomater etc. - brug de grøntsager, du kan lide

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft og klargør en bageplade med bagepapir. 
  • Smuldr rognen i en stor skål med en gaffel. Tilføj æg og rør godt rundt
  • Tilsæt hvidløgspulver, salt, peber og mel i ‘dejen’. Rør rundt med hænderne, til dejen har samlet sig.
  • Form dejen til rognkugler (ca. 15 stk.) og kom dem på bagepladen. Bag i ovnen i ca. 10-12 min.
  • Skyl, pluk og hak persille. Rør persillen med creme fraiche og citronsaft. Smag til med salt og peber. 
  • Skær grøntsagerne ud i passende stykker.
  • Servér Amanda Rognkugler med persilledip og grøntsagsstænger. Velbekomme!