Forbruger

Banner_groen_99x32

Elvira Kippers i olie

190 g (Drænet vægt: 125 g)

En god kippers i olie, der er velegnet til frokost eller lunet til et let aftensmåltid.

Elvira Kippers i olie er kilde til protein.

Ingredienser

Røgede sildefileter (Clupea harengus), rapsolie, vand, salt.

Allergener

Fisk.

Næringsindhold pr. 100 g

Drænet vægt

Energi

1.110 kJ / 268 kcal

Fedt

21 g

– heraf mættede fedtsyrer

3,5 g

Kulhydrater

0 g

– heraf sukkerarter

0 g

Kostfibre

– g

Protein

17 g

Salt

0,70 g

Energi1.110 kJ / 268 kcal
Fedt21 g
– heraf mættede fedtsyrer3,5 g
Kulhydrater0 g
– heraf sukkerarter0 g
Kostfibre– g
Protein17 g
Salt0,70 g

Inspiration

Elvira Kippers i olie kan nydes som smørrebrød med æggesalat. Du kan finde opskrift her

Flere produkter

  • Alle
  • Kippers
  • Makrel
  • Rogn
  • Sild
  • Smørbar
  • Torskelever
  • Tun

MAKRELFILET I ØKOLOGISK TOMATSAUCE MED CHILI

Makrelfilet af vanlig høj kvalitet i Amanda økologisk tomatsauce med en afbalanceret, men markant smag af chili. Makrellen bliver naturligt afskindet i Danmark og derefter ...
Læs mere →

Elvira Tun i vand

Findelt tun i vand til en travl hverdag. Velegnet på et stykke rugbrød, toppet med mayonnaise og citronsaft. Elvira tun i vand bærer Nøglehulsmærket og ...
Læs mere →
Amanda Tun i olie

Elvira Tun i olie

Findelt saftig tun i olie. God til pitabrød, pizza og en lækker tunsalat. Elvira tun i olie er kilde til protein. Fås som 3-pak.
Læs mere →

Elvira Rogn

En dejlig hverdagsrogn. Kan serveres kold eller stegt på pande. Elvira Rogn bærer Nøglehulsmærket og Omega-3-mærket og er kilde til protein. Fås også som 2-pak.
Læs mere →

Elvira peperkippers i olie

Dejlige røgede sildefileter i olie med et godt drys peber – til dig, der gerne vil have dine kippers med lidt mere varme til smagsløgene. ...
Læs mere →
Elvira tun i toman emballage

Elvira MSC tun i tomat

Findelt tun fra MSC-certificerede fiskerier. En god hverdagstun i tomat. Ligger i en sødmefuld tomatsauce, der fremhæver tunens milde smag. Lækker på groft rugbrød sammen ...
Læs mere →