Forbruger

Banner_groen_99x32

Elvira Rogn

200 g

En dejlig hverdagsrogn. Kan serveres kold eller stegt på pande.

Elvira Rogn bærer Nøglehulsmærket og Omega-3-mærket og er kilde til protein.

Fås også som 2-pak.

Ingredienser

55% Fiskerogn, vand, kartoffelstivelse, rapsolie, salt, kartoffelfibre, maltodextrin, stabilisatorer (carrageenan, johannesbrødkernemel), tomatkoncentrat.

Allergener

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi

395 kJ / 94 kcal

Fedt

3,4 g

– heraf mættede fedtsyrer

0,3 g

Kulhydrater

3,4 g

– heraf sukkerarter

< 0,5 g

Kostfibre

1,0 g

Protein

12 g

Salt

1,3 g

Energi395 kJ / 94 kcal
Fedt3,4 g
– heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrater3,4 g
– heraf sukkerarter< 0,5 g
Kostfibre1,0 g
Protein12 g
Salt1,3 g

Inspiration

Se vores opskrift på grillet rognburger med grønne asparges. Se opskrift her.

Flere produkter

  • Alle
  • Kippers
  • Makrel
  • Rogn
  • Smørbar
  • Torskelever
  • Tun

MAKRELFILET I ØKOLOGISK TOMATSAUCE MED CHILI

Makrelfilet af vanlig høj kvalitet i Amanda økologisk tomatsauce med en afbalanceret, men markant smag af chili. Makrellen bliver naturligt afskindet i Danmark og derefter ...
Læs mere →

Fiskehaps med laks og gulerødder

Fiskehaps er en sjov og hurtig snack, som gør det nemt at få mere fisk i børnenes madpakker. Vi har mixet fisk og gulerødder til ...
Læs mere →

Elvira Tun i vand

Findelt tun i vand til en travl hverdag. Velegnet på et stykke rugbrød, toppet med mayonnaise og citronsaft. Elvira tun i vand bærer Nøglehulsmærket og ...
Læs mere →
Amanda Tun i olie

Elvira Tun i olie

Findelt saftig tun i olie. God til pitabrød, pizza og en lækker tunsalat. Elvira tun i olie er kilde til protein. Fås som 3-pak.
Læs mere →

Elvira Rogn

En dejlig hverdagsrogn. Kan serveres kold eller stegt på pande. Elvira Rogn bærer Nøglehulsmærket og Omega-3-mærket og er kilde til protein. Fås også som 2-pak.
Læs mere →

Elvira peperkippers i olie

Dejlige røgede sildefileter i olie med et godt drys peber – til dig, der gerne vil have dine kippers med lidt mere varme til smagsløgene. ...
Læs mere →