Elvira Kippers i vand

190 g (Drænet vægt: 125 g)

En dejlig kippers i vand til en god frokost. Serveres kold eller lunet med løgringe og kapers på toppen.

Elvira Kippers i vand bærer Nøglehulsmærket og er kilde til protein.

Ingredienser

Røgede sildefileter (Clupea harengus), vand, salt.

Allergener

Fisk.

Næringsindhold pr. 100 g

Drænet vægt

Energi

661 kJ / 158 kcal

Fedt

8,5 g

– heraf mættede fedtsyrer

1,9 g

Kulhydrater

0 g

– heraf sukkerarter

0 g

Kostfibre

– g

Protein

20 g

Salt

0,70 g

Energi661 kJ / 158 kcal
Fedt8,5 g
– heraf mættede fedtsyrer1,9 g
Kulhydrater0 g
– heraf sukkerarter0 g
Kostfibre– g
Protein20 g
Salt0,70 g

Inspiration

Elvira Kippers i vand kan nydes i en lækker opskrift med avocado og wasabiskyr. Du kan finde opskrift her

Flere produkter

  • Alle
  • Kippers
  • Makrel
  • Rogn
  • Sild
  • Smørbar
  • Torskelever
  • Tun

Elvira Tun i vand

Findelt tun i vand til en travl hverdag. Velegnet på et stykke rugbrød, toppet med mayonnaise og citronsaft. Elvira tun i vand bærer Nøglehulsmærket og ...
Læs mere →
Amanda Tun i olie

Elvira Tun i olie

Findelt saftig tun i olie. God til pitabrød, pizza og en lækker tunsalat. Elvira tun i olie er kilde til protein. Fås som 3-pak.
Læs mere →

Elvira Rogn

En dejlig hverdagsrogn. Kan serveres kold eller stegt på pande. Elvira Rogn bærer Nøglehulsmærket og Omega-3-mærket og er kilde til protein. Fås også som 2-pak.
Læs mere →

Elvira peperkippers i olie

Dejlige røgede sildefileter i olie med et godt drys peber – til dig, der gerne vil have dine kippers med lidt mere varme til smagsløgene. ...
Læs mere →
Elvira tun i toman emballage

Elvira MSC tun i tomat

Findelt tun fra MSC-certificerede fiskerier. En god hverdagstun i tomat. Ligger i en sødmefuld tomatsauce, der fremhæver tunens milde smag. Lækker på groft rugbrød sammen ...
Læs mere →

Elvira makrel i tomat

Elvira makrel i tomat er en fantastisk lækker hverdagsmakrel i sødmefuld tomatsauce. Elvira makrel i tomat er perfekt på friskt rugbrød med f.eks. avocado,  tynde ...
Læs mere →